Doen Legal

Je bent ZZP’er op het gebied van ICT of Techniek

Voor wie?
Onze contracten zijn gemaakt voor ZZP’ers op het gebied van ICT of techniek. Dus voor jou als applicatiebeheerder, softwareontwikkelaar, web-ontwikkelaar, systeembeheerder, designer, engineer, softwaretester, programmeur, data-analist, data-specialist, linkbuilder, SEO-deskundige, gameprogrammeur, hostingspecialist, database-administrator, ingenieur of systeemengineer. Maar natuurlijk ook voor jou, als je als ZZP’er op een andere manier werkzaam bent op het gebied van ICT en/of techniek.

Wat krijg je?
Wij, advocaten bij DOEN Legal, hebben contracten ontwikkeld waar jij, als ZZP’er op het gebied van ICT of techniek, direct mee aan de slag kan. Wij maken deze contracten op maat en wij vullen alle mogelijke gegevens voor je in. Hiermee nemen we je veel werk uit handen en kan je je volledig concentreren op je eigen bedrijf/werkzaamheden. Met een door ons gemaakt contract kan je meteen van start.

Voor jouw sector bieden wij de volgende contracten aan:

1. Algemene Voorwaarden
2. Overeenkomst van Opdracht
3. Geheimhoudingsverklaring
4. Akte van Overdracht

Uiteraard sturen we je een uitleg mee, waarin staat wat in de contracten geregeld wordt en hoe je ze moet gebruiken.

Wat kost het?
Je kunt kiezen voor een STARTpakket. Dit bevat Algemene Voorwaarden en een Overeenkomst van Opdracht. Hiervoor betaal je  € 249,-.

Ook kan je losse contracten bestellen. Hiervoor betaal je € 149,-  per contract.

Je kunt hieronder direct jouw contract(en) bestellen. Binnen 24 uur heb je ze in je mailbox.

Ga nu van START